Интериорен Дизайн

Етапи на изпълнение

Интериорен проект – стъпка по стъпка.

Реконструкция

от каменен блок до скулптура - реконструкция на пространството

Ел и ВиК инсталации

Изграждане на електро и ВиК инсталации

Сухо строителство

Изграждане на преградни стени, ниши и окачени тавани

Настилки и облицовки

Полагане на настилки и стенни облицовки

Финиш – стени и тавани

Шпакловане, боядисване, дек. мазилка, тапети

Монтажи

Монтаж на осветителни тела, ключове и контакти; настилки и санитария

Ремонт и довършителни работи

Етапи на изпълнение:

Представяме Ви различните етапи, през които преминават ремонтните дейности. Запознайте се отблизо с процеса на реализация на интериорния проект. Според предназначението на пространството и проекта – стъпка по стъпка.

Това е първия етап, в които ще изкъртим или съборим стени съгласно проекта, ще
премахнем стари настилки и облицовки, ненужни мебели, санитария и инсталции; ще изхвърлим строителните отпадъци и изчистим терена – подготвен за новото начало.

Следва частичното или пълно изграждането на нови стени. Ще направим нужната подова замаска, съобразена с вида подова настилка, за да се постигне поснигне плавен преход в различните помещения. Независимо от полагането на нееднотипни подови настилки в различни зони, било то естествен камък, естествен или ламиниран паркет, гранитогрес или теракота, мокет или PVC настилка.

Още на ниво работен проект са превидени изводи свързвани с елетро и ВиК инсталцаията, необходими за правилното функциониране на пространстовото и свързано с удобната за Вас експлоатация. На този етап ще коригиране местоположението на изводите за топла и студена вода спрямо смесителите, ще изместим водомерите, така че да не изпитвате затруднения при обслужване им.

Със същото внимание следим и точното позициониране на всеки извод за осветление, контакт и ключ, зададени по проект и обвързани с
мебелите и обзавеждането, за да почувствате не само красива и приятна атмосфера, но и удобство и комфорт.


Това е важен за завършване на обекта по проект етап. Доверявайки ни се за цялостното изпълнение, може да бъдете сигурни в качественото и правилно изпълнение на всеки процес.

Спазването на всички размери от работните чертежи на окачените тавани, ниши преградни стени, както и полагането на правилния гипсократон в различните помещение, гарантира съотвествие между идеята и изпълнението. Обвързването на тавана с мебелите и подовите настилки; равняването на плочките с нишите и всички онези детайли, които сте харесали и присъстват в интериора.


Изчислили всички квадратури и поръчали необходимото количество гранитогрес, теракота, фаянс, декорни плочки, фризове, декоративни облицовки и пана, следва тяхното поставяне на правилните места. Работният проект маркира местоложението, начина и посоката им на редене.

За някой майстор може да не е от такова значение дали декоративните пана ще започната на височина шест, осем или десет сантиметра от основния под, но за нас е, защото знаем дебелината на подовата настилка, която ще
положим, дали ще има или не подови первази на това място, както и височината им.


След като сме проверили и тествали правилното функциониране на изградента инсталация, започваме обработката на всички повърхности за боядисване, лепене на тапети или полагане на декоративна мазилка.

Това ни гарантира, че впоследствие няма да се връщаме стъпка назад към преходен етап на работа. Шпакловаме и шкурим всички
стени и тавани, помещението се изчиства и обезпрашава, грундира и боядисва, слагат се тапети, полага се декоративна мазилка на зададените по проект места.

Краят на ремонтните дейности е монтажа на осветителните тела, ключове и контакти; на подови настилки като мокет и ламинат, като по този начин ги запаваме чисти и нови, без да се притесняваме за неволното им повреждане, което може да се случи на преходен етап на работа.
Процеси и етапи на работа

За реализирането на един интериор

01

Количествена сметка

Ще напарвим количествени сметки за всеки етап на изпълнение и цялостно остойностяване на строително-монтажните работи.

02

Оферта за изпъление

Ще Ви изпратим оферта за реализация на интериорния проект и извършване на всички необходими дейности до ключ.

03

Ремонтни дейности и монтажи

Ние се ще се заемем с цялостно планиране, орагнизиране, координация и изпълнение на проекта. Ще закупим, транспортираме и поставим всеки заложен продукт в итнериора.

04

Авторски надзор

Може да разчитате, че ще отнесем с огромно внимание до най-малкия детайл на изпълнение и безкомпромисна взискателност към качеството на работа във Вашия дом или бизнес.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС