Interior design

виНОсиньо

За проекта

Един проект с аромат на вино, вино но синьо. На площ от 86кв.м. се разгръща свеж син полъх в дневна с кухня и трапезария, антре, баня, спалня с баня и детска стая с място за игра и тренировки. Графична линия по тавана ни води от просторното антре към дневната. Шкаф за обувки прелива в стройна мебел, разчупена от ниша с огледален гръб и декоративно осветление. Трапезарна маса за шестима и място за вино, дори и синьо, са предпоставки за много срещи с приятели и празнични семейни вечери. Чаровно кресло с капитонирана табуретка отделят зоната за почивка.

Спалнята е решена в пастелни цветове; мебелите в бял гланц, бял мат и топъл беж. Изцяло тапицирана спалня с висока табла, гардероб с фрезовани врати, нощни лампи с текстилни шапки. Спокойствие в спалнята и спа релакс в банята, това бе търсеното усещане на нашите клиенти. Модерни, с вкус към виното, фюжън храните и екзотичните дестинации. Детска стая в син цвят. Синьо, синьо, и то какво!

Обособихме отделен кът за любимото занимание, като приобщихме предвиденото мокро/складово помещение с вход откъм антрето. Това ни позволи и да поставим голям шесткрилен гардероб с много място за съхранение. Избрахме голямо легло, подобаваща отмора за тези, които са устремени към върховете. Топло дърво, бяла стена за идеи – създадохме уют и простор с пожелание да изкачи всеки връх. Сложихме и компас на стената, за да намира винаги пътя към дома.

Описание
Тип Апартамент
Местоположение гр. София
Площ 108кв.м.
Етап Идеен проект

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС