Интериорен Дизайн

m&black

За проекта

Представяме Ви един мъжки апартамент. За мъжете и тяхното любимо черно, в  комбинация с червени детайли. Този малък апартамент с чиста площ от 50кв.м., включва антре, дневна с трапезария и кухненски бокс,спалня, баня, мокро помещение и тераса. Изчистен, практичен и стилен, макар малък по размери, в него има всичко необходимо. Изчистени линии и правилни форми, решени в ахроматичната гама с акценти в червено.  Минималистичен и функционален, той предлага много удобстава.

В дневната – елеганта и голяма мека мебел, биокамина, охладител за вино, вграден хладилник, миялна машина и колона за съхранение на продукти. В банята е използвана колекцията стенни плочки Tactile, на италианската марка Ragno. Съчетаваща изтънчени повърхности и финиши с елегантна хромативна последователност от неутрални естествени цветове. Съвременната модерна атмосфера в комбинацията натурални нюанси и мекото излъчване на подовите настилки, като трислойният паркет и гранитогрес имитация на дърво, постигат елегантен и модерен предпочитан мъжки уют.

В спалнята правите геометрични форми са разчупени от атрактивен пендел, изработен от матова бяла алуминиева и метална структура в извита форма. Визията се допълва от стилна фотография. Топлото богатство на различните текстилни шарки се отразява в ледената красота на белите гланцови повърхности. Антрето предизвестява концептуална линия на развитие в останалите стаи. Минимализъм и пестеливи изискани аксесоари, всичко това оформя изтънчен и стилен, мъжки уют.

Описание
Тип Апартамент
Местоположение гр. София
Площ 65кв.м.
Етап в процес на изпълнение

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС