Interior design

Топло сиво

За проекта

Интериорният проект Топло сиво, създадохме за младо семейство. Апартаментът се състои от дневна с кухня и трапезария, антре, баня, две спални и прекрасна тераса. В чиста площ от 74кв.м., създадохме удобство и комфорт на неговите собственици.

Нов, модерен и малко луд на пръв поглед, той е така търсеното спокойствие за едно прекрасно семейство и сина им. Акцентният жълт цвят преминава от стая в стая. Любим и търсен, той олицетворява тяхната енергия и лъчезарност.

Интериорът е решен в гама на контрасти и меки пастелни преливки в прехода. П-образната форма на кухнята я отделя като самостоятелна зона, така както декоративното обрамчване – трапезарната маса. Меката топлина на дървото успокоява и в същото време подсилва сивите тонове. Правите геометрични форми уравновесяват контрастните акцетни.

В детската стая оживяват любими герой, поставихме като на пиедестал спечелени трофей и създадохме място за игра и отмора.

В двете спални избрахме по-светъл дървесен фурнир, който обогатява топлия сив цвят при тоалетката. В контраст с това излъчване заложихиме графитено сив декор в хоризонталните равнини, който разширява пространството. Тапицираните елементи създават атмосфера на спокойствие и уют.

Повторението на декори, материали и цветове създава плавен преход в различните помещения и среда на симбиоза и стабилност от контрапуктни детайли.

Описание
Тип Апартамент
Местоположение гр. София
Площ 90кв.м.
Етап Идеен проект

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС