Услуги

Интериорен Дизайн

Интериорен дизайн и проектиране

Цялостно интериорно проектиране на жилищни и обществени пространства

Интериорите, който проектираме са изцяло съобразени с функционалните
предпочитания, естетическите вкусове и стилистични търсения на нашите клиенти.

Ще се допитаме до Вас за начина на живот, зона на комфорт, желана атмосфера, любими цветове и хобита. Ще създадем пространство, което да отговаря изцяло на Вашите нужди и потребности. Ще визуализираме детайлите, които Ви определят и ще затвърдим естетическото възприятие, чрез конструктивни устои.

Функционално разпределение и зониране

Идеен проект и 3D визуализации

Работен проект 2D чертежи

Функционални, стилни, практични & изящни

ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ СЪЗДАДЕНИ С ВНИМАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Чрез 2D чертежи ще Ви предложим няколко варианта с предварително разпределение на мебели, които определят различните функционални зони.

На базата на избраното разпределение и стиловите Ви предпочитания се изготвят 3D визуализации, с които ще добиете реална представа как ще изглежда изпълненият проект в действителност.


При одобрена визуална концепция от страна на клиента се пристъпва към работния проект, който представлява изготвяне на всички необходими за реализацията чертежи.
Практика доказана във времето

Какво съдържа интериорният проект?

Дългогодишният ни професионален опит ни помогна да структурираме процеса до коплексна услуга в проектирането на различни по големина и предназначение пространства. Зад всеки интериорен проект, стоят няколко етапа на работа и една формула за успех. Следвайки този път, винаги достигаме до желания ефект.

Етапи на проектиране

Стъпка по стъпка
Вижте повече
З. Теофилова

З. Теофилова

графичен дизайнер

Благодаря за прекрасия проект!

Реакцията ни беше: Леле това нашата къща ли е? Изключителен професионализъм, бърза реакция, спазване на срокове и отличен усет за детайл! Препоръчвам с две ръце!

Други услуги:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС