Услуги

Ремонт и Довършителни Работи

Ремонт и довършителни работи

реализация на интериорния проект

Нашата цел е всеки изработен проект да бъде реализиран и качествено изпълнен. Затова Erato Design се ангажира с цялостно изпълнение на изготвените интериорни проекти.

Поверявайки изпълнението на интериорния проект на нас, ще спестите време, средства и нерви. Ние се ще се заемем с цялостно планиране, орагнизиране, координация и извършване на всички необходими дейности до ключ.

Извършване на всички ремонти дейности и изпълнение до ключ

Изготвяне на количествена сметка и остойностяване на проекта

Авторски надзор през целия процес по време на реализацията

Функционални, стилни, практични & изящни

ИНТЕРИОРНИ ПРОСТРАНСТВА СЪЗДАДЕНИ С ВНИМАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Преди да превърнем 3D визуализациите в реалност на клиентите ни, за които сме създали интериорен проект, бихме могли да направим количествени сметки и цялостно остойностяване срещу допълнително заплащане, а ако в последствие поверите изпълнението на нас, то тази сума се приспада от общата му сума.

Това Ви предпазва от непредвидени разходи и гарантира ненадвишаване на бюджетната рамка. От детайлните размери и чертежи в работния проект ще изчислим стойността на всеки етап по реализиране на проекта.


Нашата цел е всеки изработен проект да бъде реализиран и качествено изпълнен. Затова Erato Design се ангажира с цялостно изпълнение на изготвените интериорни проекти.

Поверявайки изпълнението на интериорния проект на нас ще бъдете сигурни, за правилното и качествено изпълнение на проекта. Ние се ще се заемем с цялостно планиране, орагнизиране, координация и извършване на всички необходими дейности до ключ.


Гордеем се с реализираните си идеи, както родители с децата си и искаме най-доброто за тях. Така се грижим за всеки детайл в етапите на работа, като по този изграждаме доверие в своите клиенти, и създаваме нови.

Затова може да разчитате, че ще отнесем с огромно внимание до най-малкия детайл на изпълнение и безкомпромисна взискателност към качеството на работа във Вашия дом или бизнес.

Професионален опит и доказано качествео

Как се реализира интериорният проект?

Нашата цел е всеки изработен проект да бъде реализиран и качествено изпълнен, защото знаем, че независимо колко функционално – естетически издържан да е, може да бъде съсипан при изпълнението. Затова Erato Design се ангажира с цялостно изпълнение на изготвените интериорни проекти. Вижте процесите, през които протича ремонта.

Етапи на изпълнение

Стъпка по стъпка
Вижте повече
З. Теофилова

З. Теофилова

графичен дизайнер

Благодаря за прекрасия проект!

Реакцията ни беше: Леле това нашата къща ли е? Изключителен професионализъм, бърза реакция, спазване на срокове и отличен усет за детайл! Препоръчвам с две ръце!

Други услуги:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС