За Нас

За студиото

Erato Design е студио за интериорен дизайн.
Ние се занимаваме с интериорно проектиране, както на апартаменти и къщи, така и на обществени интериорни пространства като офиси, заведения, магазини, хотели, изложбени зали и др.

Интериорите, които създаваме следват изискванията, стиловите предпочитания и бюджетни възможности на нашите клиенти. Те виждат красотата в проектите, защото в
тях откриват себе си.

Нашата цел е всеки изработен проект да бъде реализиран и качествено изпълнен. Затова разработихме комплексна услуга и предлагаме цялостно изпълнение на изготвените интериорни проекти.

Всеки от екипа на Erato Design има дълъг професионален опит в своята сфера на работа. Гордеем се с реализираните си идеи, както родители с децата си и искаме най-доброто за тях. Затова може да разчитате, че ще отнесем с огромно внимание и безкомпромисна взискателност към качеството на работа във Вашия дом или бизнес.

За нас
до момента

Стъпки
200+

Завършени проекта

10+

Години опит

6

Проекта в процес на изпълнение

420m²

Площ на най-големия ни проект

Нека ви разкажем

За нас

Интериорните проекти, който създаваме представят любовта ни към изкуството в най-чистата му форма. Духът и преклона, което носи в себе си и неговото материално трансформиране в помощ на индивида. Вярваме, че битът определя съзнанието и дори затворени, интерионите пространства могат да подобрят начина и качеството ни на живот.
Макар най-изконният и висш идеал, който следваме да бъде „L’art pour l’art“, за нас е важно всеки да живее, работи и изгражда себе си в най-подходящата за него среда.

Така създаваме нашите интериори, с вътрешно-потребна необходимост да се развиваме в своята сфера, да изграждаме културна среда, да съхраним ценностите, да запазим малкото, което ни дава толкова повече.

Благодарим Ви, че се запознахте с нас

Научете повече за услугите, които предлагаме

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС