Услуги

Мебели и обзавеждане

Мебели и Обзавеждане

Проектиране и производство на мебели

Проектираните мебели в интериора, могат да бъдат изпълнени в различен материал, като по този начин може да изберете различен ценови клас, без да променяме предварително одбрена визия.

Използваните продукти, които не сме проектирали, ще закупим и доставим. Всички останали ще бъдат произведени, транспортирани и монтирани, като целия този процес ще бъде извършен под нашия пряк надзор.

Проектиране и производство на мебели

Избор на материали и съчетание на цветове и материи

Закупуване, доставка и монтаж

Проектираните мебели могат да бъдат изпълнени в различен материал. Така Ви
предоствяме избор на ценови клас, без да променяме предварително одбрена визия на интериорния проект. Работим с дългогодишно утвъдени фирми производители и майстори-занаятчии.

Изработването на мебел от ПДЧ, МДФ или масив е детска игра за колегите ни от старата школа, които са съхранили знанието на обработка и пазят традициите на тревненската резбарска школа. Могат да реставрират всяка мебел и изваят всяко дърво. Модерна визия у дома с елегантна метална конструкция или битов уют с акценти от ковано желязо, нашите интериори са 100% реализируеми с най-високо качество на обработка на дърво, метал и стъкло. Като част от декоративните елементи в интериора, за своите клиенти сме изработвали часовници, гравирани стъклени врати, стъклописи, стенописи, табели, фототапети,лампи, кашпи и дори светещи мебели за топлите летни вечери.

В интериорния проект като ценови клас са заложени материлалите и обкова (механизми и аксесоари за вътрешна организация и разпределение) на базата на Вашия предварителен бюджет. Въпреки това фирмите производители, също са създали ценови гами в желанието си да сегментират пазара и да отговорят на нуждите на различните потребители.

Това е момента в които можем да променим спецификациите по проекта, за да Ви предложим най-доброто решение, спрямо Вашите изисквания. Ще ви помогнем да изберете реални цветове и материали, по мостра и каталожен номер, а след одобрение от Ваша страна ще пристъпим към изпълнение на мебелите.


Всички заложени готови продукти в проекта, като осветление, мека мебел, столове, кресла, килими и др., ще закупим, доставим и монтираме.
мебели по проект и обзавеждане

Как се изпълняват мебели по проект?

Ние ще се погрижим всеки елемент от обзавеждането в интериорния проект да бъде изпълнен. Всяка проектирана мебел ще бъде произведена. Ще Ви консултираме относно избора на материали, ще Ви помогнем в съчетаването на цветове и материи, ще закупим, доставим и монтираме всички готови и заложени продукти по проект.

По този начин гарантираме не само визуалзно съответсвие между интериорния проект и изпълнието, но и качество във всеки детайл.

З. Теофилова

З. Теофилова

графичен дизайнер

Благодаря за прекрасия проект!

Реакцията ни беше: Леле това нашата къща ли е? Изключителен професионализъм, бърза реакция, спазване на срокове и отличен усет за детайл! Препоръчвам с две ръце!

Други услуги:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС